Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies.OK | Més informació
Cercador de Productes

Productes

Tomaquet deshidratat

<< Tornar
Tomaquet deshidratat
Compartir
Origen: El campello, Alacant.

És un producte molt saborós, amb un agradable sabor, intens i dolç, que s'aconsegueix després d'una lenta deshidratació obtenint-se posteriorment un producte net i sa, a partir del cultiu de tomàquet fresc, lliure de agroquímics.

La fruita seca en forma orgànica, és molt útil per consumir-ho tot el dia com a únic aliment, amb propòsits depuratius i tonificants.

Segons els experts, és el complement ideal para en la dieta per a persones obeses, a causa de les seves baixes calories. Conté Licopeno un antioxidant que aporta grans beneficis per a la salut; a més, segons els investigadors, els tomàquets eviten la formació de coàguls que provoquen malalties cardíaques i accidents vasculars.

El tomàquet orgànic sec, 100% deshidratat amb energia solar és apropiat per a la seva utilització en snacks, en amanides, condiments, salses, en l'elaboració de plats salats i dolços.

logo boqueria

© 2024 Fruita Seca Morilla - Mercat de la Boqueria - Parades 427 i 428 - Rambles 91 08001 Barcelona - Tel: 93 317 60 76
Dissenyat per Wébico Studio