Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies.OK | Més informació
Cercador de Productes

Productes

Orenga

<< Tornar
Orenga
Compartir
Origanum vulgare, comunament orenga, és una herbàcia perenne aromàtica del gènere Origanum, molt utilitzada en la cuina meditarrànea. Són les fulles d'aquesta planta les que s'utilitzen com a condiment tant seques com a fresques, encara que seques posseeixen molt més sabor i aroma.

Molt aromàtic i de sabor lleugerament amarg, l'orenga de bona qualitat pot arribar a entumir la llengua, no obstant això, les varietats conreessis que han estat adaptades als climes més freds, sovint posseeixen un sabor menys intens.

És l'ingredient imprescindible de la cuina italiana, on és utilitzat per a la salsa de tomàquet, les verdures fregides i la carn a la brasa i, per descomptat, la pizza.

Combina eficaçment amb les olives adobades i tàperes; harmonitza fins i tot amb els plats picants, populars de la cuina italiana meridional.

Juntament amb l'alfàbrega dóna el caràcter a la gastronomia italiana.logo boqueria

© 2021 Fruita Seca Morilla - Mercat de la Boqueria - Parades 427 i 428 - Rambles 91 08001 Barcelona - Tel: 93 317 60 76
Dissenyat per Wébico Studio