Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies.OK | Més informació
Cercador de Productes

Productes

Pebrot sec

<< Tornar
Pebrot sec
Compartir
El pebrot "choricero" és una varietat del pebrot vermell, que se sol assecar a l'aire en rests perquè es conservi millor. En la cuina s'utilitza solament la polpa hidratada del mateix, sent tan popular en la cuina espanyola que no és rar trobar-ho comercialitzat envasat en pots de cristall.

És molt freqüent veure en les cuines tradicionals espanyoles penjat aquest tipus de pebrot. L'assecat al fet que se sotmet permet una major longevitat i disponibilitat per al seu consum.

Se sol hidratar hores abans de ser utilitzat i d'ell solament s'extreu la polpa (carn del pebrot) que té aspecte de pasta de color vermell molt intens (semblat al pimentó del xoriço) i que s'utilitzarà en diversos guisats, proporcionant-li un sabor característic.

Sol ser molt versàtil i s'usa freqüentment en guisats de peix, verdures, carns, etcètera. També en l'elaboració d'embotits.

logo boqueria

© 2024 Fruita Seca Morilla - Mercat de la Boqueria - Parades 427 i 428 - Rambles 91 08001 Barcelona - Tel: 93 317 60 76
Dissenyat per Wébico Studio