Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies.OK | Més informació
Cercador de Productes

Productes

Ametlla Llargueta Crua

<< Tornar
Ametlla Llargueta Crua
Compartir
Les ametlles son la fruita seca mès important. Són riques en tots els principis nutritius.

Indicades per reduir el colesterol, afeccions del sistema nerviós, estrès, depressió, fatiga intel·lectual o física, afeccions cardíaques i arteriosclerosis, afeccions òssies (alcalina), diabetis, embaràs i lactància.

A més, les ametlles s'usen per tractar malalties de la pell, es confeccionen mascaretes d'efectes nutritius i revitalizants. També s'usen per guarir cremades superficials i dermatosis. La llet d'ametlles s'ha usat pel seu valor nutritiu com a complement alimentari en casos d'anèmies, etapes de creixement i fins i tot embarassos.

ORIGEN:
 Tarragona, Espanya.


INFORMACIÓ NUTRICIONAL

PROTEÏNES: De fàcil assimilació i completes quant a aminoàcids essencials.

GREIXOS: Predominen els àcids grassos mono insaturats i els poli saturats, entre els quals destaca el linoleic, que exerceix importants funcions en el sistema nerviós.

VITAMINES: Riques en vitamines B1, B6 i sobretot, en vitamina E.

MINERALS: Un dels aliments més rics en calci (superant a la llet) i en fòsfor. Contenen també magnesi, potassi i ferro. El que més crida l'atenció és el seu equilibri en les proporcions d'aquests minerals.

OLIGOELEMENTS: Són molt riques en zinc, coure i manganès.


¿Vols saber-ne més?
Contacta amb nosaltres >>

logo boqueria

© 2024 Fruita Seca Morilla - Mercat de la Boqueria - Parades 427 i 428 - Rambles 91 08001 Barcelona - Tel: 93 317 60 76
Dissenyat per Wébico Studio