Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies.OK | Més informació
Cercador de Productes

Productes

Ametlla Marcona Crua

<< Tornar
Ametlla Marcona Crua
Compartir
Les ametlles son la fruita seca mès important. Són riques en tots els principis nutritius.

Indicades per reduir el colesterol, afeccions del sistema nerviós , estrès, depressió, fatiga intel·lectual o física, afeccions cardíaques i arteriosclerosis, afeccions òssies (alcalina), diabetis, embaràs i lactància.

A més, les ametlles s'usen per tractar malalties de la pell, es confeccionen mascaretes d'efectes nutritius i revitalizants. També s'usen per guarir cremades superficials i dermatosis. La llet d'ametlles s'ha usat pel seu valor nutritiu com a complement alimentari en casos d'anèmies, etapes de creixement i fins i tot embarassos.

ORIGEN:
Alacant, Espanya.


INFORMACIÓ NUTRICIONAL

PROTEÏNES: De fàcil assimilació i completes quant a aminoàcids essencials.

GREIXOS: Predominen els àcids grassos mono insaturats i els poli saturats, entre els quals destaca el linoleic, que exerceix importants funcions en el sistema nerviós.

VITAMINES: Riques en vitamines B1, B6 i sobretot, en vitamina E.

MINERALS: Un dels aliments més rics en calci (superant a la llet) i en fòsfor. Contenen també magnesi, potassi i ferro. El que més crida l'atenció és el seu equilibri en les proporcions d'aquests minerals.

OLIGOELEMENTS: Són molt riques en zinc, coure i manganès.


¿Vols saber-ne més?
Contacta amb nosaltres >>

logo boqueria

© 2021 Fruita Seca Morilla - Mercat de la Boqueria - Parades 427 i 428 - Rambles 91 08001 Barcelona - Tel: 93 317 60 76
Dissenyat per Wébico Studio