Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús i la nostra política de cookies.OK | Més informació
Cercador de Productes

Productes

Cacahuet Closca Torrat

<< Tornar
Cacahuet Closca Torrat
Compartir
Contenen tots els nutrients fonamentals en una proporció molt elevada.
Proteïnes: suposen el 26% del seu pes.

Greixos: Conté abundant proporció d'àcid oleic i linolénico, àcids grassos essencials de tipus insaturat que l'organisme és incapaç de produir per si mateix i que exerceixen un paper fonamental en la formació i renovació de la pell i del teixit cerebral; intervenen també en les defenses immunològiques i en metabolisme del cor.

Hidrats de carboni. Contenen especialment midó i maltosa.

Vitamines. Contenen vitamines del complex B (B1, B2 i B6), vitamina I i destaca en niacina (vitamina B3). La manca d'aquesta última es manifesta amb pell seca, esquerdada i vermellosa.

Minerals. Són especialment rics en potassi i baixos en sodi. A més contenen fòsfor, calci, magnesi i ferro. Són una font excel·lent de oligoelements com el zinc, el coure i el manganès.

Indicat per a afeccions de la pell, afeccions cardíaques (contribueix a disminuir el nivell de colesterol), protecció contra la hipertensió arterial i eviten la retenció de líquids en els teixits.


logo boqueria

© 2021 Fruita Seca Morilla - Mercat de la Boqueria - Parades 427 i 428 - Rambles 91 08001 Barcelona - Tel: 93 317 60 76
Dissenyat per Wébico Studio